PC løsninger​

Med PC løsninger for erhverv er der fokus på det individuelle, pålidelighed, støjsvage maskiner med gode ydeevner og onsite service så, hvis uheldet er ude at så kan pc´en blive lavet på stedet.

Med udgangspunkt i skolens ønsker konfigureres og optimeres PC´en til så den opfylder de ønsker og behov som i har.

Vi sælger primært færdig byggede løsninger fra Lenovo tidligere IBM, da vi oplever at det pc´er der er med til at sikre god service samt høj tilfredshed til et fornuftigt beløb. Men vi leverer gerne andre løsninger så vi rammer lige det som i gerne vil have.​

Ved levering af skole pc løsninger, hvor i vælger at have os til at stå for klargøringen af jeres pc løsning, vil vi som minimum altid sørge for Installation af anti virus program, nyeste version af Java, Adobe Reader, Adobe Flashplayer, Adobe Shockwaveplayer og Microsoft Silverlight som vil give jer en god start med brugen af pc´en. Hvis det ønskes tilbyder vil fjernbackup der er med til at sikrer dine vigtige data.

Vi vil også kunne hjælpe med udarbejdelse af en Image løsning så i nemt kan gen indlæse pc´en som den var da den blev leveret, se mere i menuen under punktet "Image løsninger".​

HBK Data Service​ ApS

HBK Data Service startede som selvstændig virksomhed i August 1998, efter at salget steg, og for at kunne skaffe hardware til en mere konkurrence dygtig pris. Indtil August 1998 kørte vi det som en hobby virksomhed.

CVR: 40562842

Kontakt

Rugbjergvej 6, 7490 Aulum