​Udtalelse om samarbejdet:

​Vi har haft HBK-data til at bygge vores trådløse netværk op, helt fra bunden, og det har været en god proces, hvor HBK-data har været med i tilbuds-, rådgivnings- og udførelsesfasen.

Vi har fået en god vejledning og der er blevet lyttet til vore ønsker. Det har efterfølgende været let at få hjælp, hvis der er opstået problemer.

Løsningen er ZyXEL-baseret med en NXC5200 Controller med tilhørende AP NWA5560N og ZyXEL PoE switche, og det har fungeret upåklageligt. Hvis der har opstået defekter i udstyret, er det blevet ombyttet hurtigt og uden beregning.

Rigtig god hjælp

I forbindelse med udskiftning af vores server, har vi fået rigtig god hjælp og vejledning i, hvordan vi skulle lave systemt og hvordan det skulle opsættes. Og det er en fordel at HBK-data har online adgang til vores server, så et problem hurtigt kan løses.

Jens Nielsen

IT-Vejleder Filipskolen - Aalborg

HBK Data Service​ ApS

HBK Data Service startede som selvstændig virksomhed i August 1998, efter at salget steg, og for at kunne skaffe hardware til en mere konkurrence dygtig pris. Indtil August 1998 kørte vi det som en hobby virksomhed.

CVR: 40562842

Kontakt

Rugbjergvej 6, 7490 Aulum