​Udtalelse om samarbejdet:

​I forbindelse med nybyggeri og etablering at ny server og netværksløsning har vi fået hjælp fra HBK Data Service.

HBK Data Service har i denne forbindelse fundet en rigtig god serverløsning både til administrationen og lærere og elever på skolen.

God til at komme med løsninger

HBK Data Service har været god til at komme med løsninger på de ønsker vi som skole har haft, både når det drejer sig om printerløsninger og logon for elever og lærere.

HBK Data Service har fundet et godt Trådløst løsning til skolen som vi i fællesskab har fået til at køre meget tilfredsstillende. Løsning er lavet med segmentering af de forskellige trådløse net som skolen anvender i forskellige Vlan´s hvilket er med til at optimere væsentligt på løsningen.

Vi har valgt at få opsat infoskærme på lærerværelse og ved indgangen. Her har vi fået et meget godt og ukompliceret system, der er let at håndtere.

Samarbejdet med HBK Data Service har været super. HBK Data Service har været meget fleksibel og imødekommende over for de ønsker vi som skole har haft.

Thomas Enevoldsen

IT-Vejleder Den Kristne Friskole i Holstebro​

HBK Data Service​ ApS

HBK Data Service startede som selvstændig virksomhed i August 1998, efter at salget steg, og for at kunne skaffe hardware til en mere konkurrence dygtig pris. Indtil August 1998 kørte vi det som en hobby virksomhed.

CVR: 40562842

Kontakt

Rugbjergvej 6, 7490 Aulum