Teknisk gennemgang:​

Remote Backup Softwaren virker som traditional data backup software, men med en væsentlig forskel. I stedet for at sende backup´en til en bånd station eller andet medie som er forbundet med den computer som der bliver taget backup af. Remote backup softwaren sender backup´en over internetttet, over almindelig adsl eller fiber forbindelser eller andre netværks forbindelser til vores online backup server som står sikkert væk fra stedet, hvor backup´en køre fra. Dette gøres typisk om natten, mens computerne ikke bliver brugt. Backup´en kan os køres on-demand, på et hvilket som helst tidspunkt.

Det er helt automatisk. I virkeligheden kan det ske du glemmer at det virker. De fleste virksomheder sætter deres liv på spil om natten uden at de er klar over det. Virksomheder bliver mere og mere afhængige af det data som bliver gemt på deres computer, ordentlige backup´s bliver mere og mere vigtigt. 

Remote Online Backup software opnår flere vigtige step som ofte bliver overset eller ikke gjort ordentligt af andet backup software – især i ikke automatiseret backup systemer.

Online backup´s sker efter et planlagt skema, som er sikkert. De fleste virksomheder gør ikke dette. For den ene eller anden grund, køre de ikke efter et planlagt skema. Fordi personen som er ansvarlig for backup´en laver noget andet, eller en anden person bruger computeren på det tidspunkt, hvor det var meningen at backup´en skulle køre, eller os bliver det glemt. Remote backup softwaren køre automatisk for det meste om aften eller om natten, når der ikke er nogen der bruger computeren, remote backup´s bliver altid kørt efter et skema.

De korrekte filer bliver der taget backup af. Ordinær backup software bliver ofte installeret med en liste af filer som der skal tages backup af. Disse filer repræsentere typisk status på computeren da softwaren blev installeret, og misser tit kritiske filer. Udover det, fejler backup´en ofte med filer som bliver tilføjet senere. Hvad gør man så ved dette problem, meget få virksomheder nulstiller deres backup jævnligt for at softwaren tager de nye filer med.

Remote online Backup Softwaren løser dette problem ved konstant at gen evaluerer computer systemet, og tilføje filer til backup´en efterhånden som det bliver nødvendigt. Backup´en indeholder adskillige fulde kopier af filerne ved hjælp af en sofistikeret versions kontrol som ikke er tilgængeligt i de fleste backup programmer af nogen slags. Dette er en alt for vigtig faktor som ikke skal overses.

Den generelle definition af “gode” backup´s kræver redundans. Det er nødvendigt at beholde flere kopier af den samme fil på forskellige tidspunkter i dens udvikling, kaldet versioner. Som et eksempel, skulle du gerne have en forskellig kopi for hver gang backup´en er kørt. Sammen med dette skal du nemt og hurtigt kunne genskabe filerne til et tidspunkt som du selv vælger. Banker gør det, store virksomheder gør det, og det skal små virksomheder os. Kun vores remote backup løsning har sådan et nemt version kontrol system til at genskabe filer med.

Vores Online Remote Backup løsning kryptere automatisk backup´en for komplet sikkerhed. En backup´s som er taget på bånd bliver typisk ikke krypteret, så alle kan få adgang til f.eks. en klient database, fakturaer, løn, skatte informationer og alt andet som der kunne ligge på computeren.

​Vores Online Remote Backup Software kryptere backup´en efter et selv valg ud af de 8 stærkeste krypterings metoder som findes i verden for komplet sikkerhed, så ingen ikke engang os som udbyder kan læse filerne som der bliver taget backup af.

Til sidst og mest vigtigt af alt er at backup´en samtidig med at den bliver kørt bliver sendt til vores backup server som står sikkert et helt andet sted, væk fra klienterne og virksomheden. Dette er et sted, hvor næsten alle virksomheder laver deres største fejl. Selvom de gør alt andet perfekt er backup´en ikke meget værd, hvis der skulle gå ild i bygningen, de fleste små virksomheder efterlader deres backup i samme bygning som, computeren er, hvor backup´en bliver kørt fra, hvor den nemt kan blive ødelagt sammen med computeren.

De fleste kan se et problem med dette, hvis der skulle gå ild i bygningen eller der måske kommer en oversvømmelse. Men det er os vigtigt ved uheld, hvor det er nødvendigt at efterlade bygningen i en fart. Selv virksomheder som tager backup og som har gode bånd som ikke er gået i stykker er nød til at lukke ned. Mange virksomheder knækker nakken af den simple grund at de ikke har adgang til deres data.

Remote backup softwaren løser dette problem ved automatisk at gemme data flere steder på forskellige lokationer, så virksomheden hurtigt og effektivt kan komme og køre igen med nye computere, og de seneste data uanset, hvilken ulykke som kan indtræffe.

Vores Remote backup løsning køre på alle versioner af windows 95, 98, NT, ME, 2000, XP, Windows Vista, Windows 7 samt Windows 2003, 2008 og 2008R2 servere. Vores Remote backup løsning supportere alle netværk som køre med disse operativ systemer. Nogle af vores funktioner fungere forskelligt på de forskellige operativ systemer, og nogle avanceret muligheder er ikke tilgængelige ved alle operativ systemer.​

HBK Data Service​ ApS

HBK Data Service startede som selvstændig virksomhed i August 1998, efter at salget steg, og for at kunne skaffe hardware til en mere konkurrence dygtig pris. Indtil August 1998 kørte vi det som en hobby virksomhed.

CVR: 40562842

Kontakt

Rugbjergvej 6, 7490 Aulum