​E-mail: ​salg@hbkdata.dk​​​

TEL.: 42 36 00 82

Referencer​

Efterskolen Alterna har i løbet af 2013 haft et engagement med HBK Data Service som har leveret en trådløs Zyxel løsning, hvor firmaet i et tæt og nødvendigt samarbejde med skolens it-ansvarlige har etableret et nyt netværkssystem med controllerbaseret accesspoints. Etableringen var en kompliceret opgave, som krævede en del ekstra ressourcer, men er nu landet tilfredsstillende og forventes med sin fremtidssikring at kunne opfylde skolens behov for trådløs dataformidling uden yderligere udfordringer.

Forstander René Ottesen​

Efterskolen Alterna

Udtalelse om samarbejdet:

Åbne Døre stod for at skulle have udskiftet vores ældre server med en ny. Vi tog derfor kontakt til HBK Data Service for at høre om de kunne hjælpe os igennem processen. Vi havde gennem hele forløbet en god dialog omkring vores ønsker lige fra rådgivning af nye licenser, serverkøb, opsætning, installation, og migrering af vores ældre server løsning, som kørte med en Windows Server 2003 og blev løftet op på den nyeste Windows Server 2012 platform.

Processen kørte over 2 dage hvor den nye server blev opsat, i vores kontornetværk med 6 klienter og to printere.

Samarbejdet med Brian Andersen fra HBK Data Service forløb godt og effektivt og vi kan kun anbefale HBK Data Service til andre.

​HBK Data Service har på foranledning af ZyXEL opsat trådløst netværk hos Dronninglund Slot. ZyXEL blev valgt som leverandør til opgaven. Løsningen bygger på ZyXEL´s NWA-3166 ap som kan fungerer som standalone ap eller som kontroller for andre NWA-3166 ap´er. Kontroller løsningen blev valgt for at have central styrring af så mange ap´er som muligt. De steder, hvor det ikke kunne lade sig gøre at trække et kabel hen til ap´et blev ap´erne opsat i bridge mode.

Slots bestyre Kent Stoltenborg udtaler i forbindelse med løsningen: Dronninglund Slot haft en rigtig god oplevelse ved at bruge HBK Data Service.

HBK Data Service har altid været fleksibel og klar hvis der har været ting der brænder på. Vi er glade for løsningen som passer gjort ind i vores miljø og kan varmt anbefale HBK Data Service som service partner i forbindelse med trådløse projekter. 

Udtalelse om samarbejdet:

Vi har på en enkelt (lang!) dag fået opsat og installeret ny server, 5 klienter og en printer i et kontornetværk.
Samarbejdet med Brian Andersen forløb godt og effektivt. Jeg var med på sidelinjen og vore ønsker blev tilpasset efter behov, og jeg fik svar på en række spørgsmål.


Et enkelt efterfølgende printerproblem blev hurtigt og effektivt løst vha. fjernsupport.

​​-----------------------------------------------

Ole Steen Hansen

Ledende inspektor på Det Kristne Gymnasium i Ringkøbing

​Udtalelse om samarbejdet:

I forbindelse med nybyggeri og etablering at ny server og netværksløsning har vi fået hjælp fra HBK Data Service.

HBK Data Service har i denne forbindelse fundet en rigtig god serverløsning både til administrationen og lærere og elever på skolen.

HBK Data Service har været god til at komme med løsninger på de ønsker vi som skole har haft, både når det drejer sig om printerløsninger og logon for elever og lærere.

HBK Data Service har fundet et godt Trådløst løsning til skolen som vi i fællesskab har fået til at køre meget tilfredsstillende. Løsning er lavet med segmentering af de forskellige trådløse net som skolen anvender i forskellige Vlan´s hvilket er med til at optimere væsentligt på løsningen.

Vi har valgt at få opsat infoskærme på lærerværelse og ved indgangen. Her har vi fået et meget godt og ukompliceret system, der er let at håndtere.

Samarbejdet med HBK Data Service har været super. HBK Data Service har været meget fleksibel og imødekommende over for de ønsker vi som skole har haft.

Thomas Enevoldsen

IT-Vejleder Den Kristne Friskole i Holstebro​

​Udtalelse om samarbejdet:

Vi har haft HBK-data til at bygge vores trådløse netværk op, helt fra bunden, og det har været en god proces, hvor HBK-data har været med i tilbuds-, rådgivnings- og udførelsesfasen.

Vi har fået en god vejledning og der er blevet lyttet til vore ønsker. Det har efterfølgende været let at få hjælp, hvis der er opstået problemer.

Løsningen er ZyXEL-baseret med en NXC5200 Controller med tilhørende AP NWA5560N og ZyXEL PoE switche, og det har fungeret upåklageligt. Hvis der har opstået defekter i udstyret, er det blevet ombyttet hurtigt og uden beregning.

I forbindelse med udskiftning af vores server, har vi fået rigtig god hjælp og vejledning i, hvordan vi skulle lave systemt og hvordan det skulle opsættes. Og det er en fordel at HBK-data har online adgang til vores server, så et problem hurtigt kan løses.

Jens Nielsen

IT-Vejleder Filipskolen - Aalborg

Udtalelse om samarbejdet:​

​Tange kristne Friskole:

I foråret 2013 fik friskolen etableret et helt nyt trådløst netværk gennen HBK Data. Netværket består af 8 access points, hvilket giver en meget stor fleksibilitet og dækning på friskolens område. Opsætning blev til et samarbejde, hvor friskolen selv kunne udføre noget af arbejdet, og den mere "tekniske side" blev udført af HBK Data. Netværket fungerer særdeles godt, hvilket også gælder for samarbejdet med HBK Data. Friskolens ønsker er blevet integreret i det løsningsforslag som HBK Data havde udarbejdet. Løsningen blev lavet med ZyXEL NXC5200 trådløs controller enhed, samt 8stk.ZyXEL NWA5560-N access points og en ZyXEL GS2200-24P PoE switch.

​Vagn Bodilsen

Skoleleder - Tange Kristne Friskol

Adresse

HBK Data Service

Rugbjergvej 6

7490 Aulum

CVR: 21861286

Kontakt

Tel.: 42 36 00 82

E-mail:salg@hbkdata.dk​​​

Find os​