​E-mail: ​salg@hbkdata.dk​​​

TEL.: 42 36 00 82

Image løsninger via. Windows Deployment Service​

Windows deployment services gør det hurtigere at ny- eller reinstallere windows og programmer på en pc

I kan med stor fordel benytte jer af Windows Deployment Services, hvis I ønsker at nedbringe tidsforbruget til installationer og reinstallationer.

I kan selv have en server med Windows Deployment Services, eller vi kan have et image liggende til udrulning, når I køber nye pc’er eller reinstallerer de eksisterende.

Lav et "image" af pc'en​

Når en pc er kørt op og opdateret, og alle programmer (Office, Adobe, antivirus osv.) er installeret og opdateret, kan man oprette et ” image” af pc’en.

Får I senere brug for at geninstallere pc’en, er det muligt at genoprette den til, hvordan den så ud på dette specifikke tidspunkt . Det svarer til en ”frisk” installation, men fordelen er, at det er meget hurtigere end at geninstallere alt forfra.

Vi er specialister i opbygning af Image filer med Windows Deployment Services. Image filerne bygges som i gerne vil have dem. Er der tale om at i har flere forskellige pc´er, kan vi lave et "Golden Image" som passer til alle jeres forskellige pc´er. Kontakt os for en snak om hvordan vi kan hjælpe.​

Adresse

HBK Data Service

Rugbjergvej 6

7490 Aulum

CVR: 21861286

Kontakt

Tel.: 42 36 00 82

E-mail:salg@hbkdata.dk​​​

Find os​